Få juletræet leveret til døren

Nu er det muligt at købe et juletræ på nettet, få juletræet bragt lige til døren og få juletræet afhentet igen efter jul.

TreeTime.dk er virksomheden, der tilbyder salg af juletræer på nettet med levering direkte hjem til hoveddøren – og endda afhentning af juletræet igen efter jul.

Slut med julestress, nemmere bliver det ikke

Vi kender alle, hvor hamrende travlt vi har i December. Og jo tættere man kommer på juleaften, des mindre tid har man til at nå alle de opgaver, der skal klares. Det er i den grad en lettelse, at man nu ikke længere behøves tænke på køb og transport af årets juletræ.

Også godt for ældre og handicappede

Mange ældre og handicappede mennesker kan slet ikke få fat i et juletræ op til jul, og her kommer TreeTime igen til undsætning.

Juletræsservicen er nemlig helt oplagt at benytte af personer, der af den ene eller anden grund ikke selv kan skaffe juletræet. Foruden at bestille selve juletræet, er det nemlig også muligt at bestille bortskaffelse af juletræet igen efter jul.

Det fungerer simpelthen sådan, at man bliver kontakten dagen inden, at juletræet afhentes. Således er det blot at pakke pyntet ned af træet igen, og sætte det ud til vejen, trappen eller opgaven. Så klarer TreeTime resten.

Nordmannsgran i topkvalitet

Da et juletræ købt på nettet af gode grunde købes ubeset, er det vigtigt for mange, at det juletræet man modtager opfylder ens forventninger.

For at imødekomme dette, har TreeTime gjort en del tiltag, der sikrer den høje og forventelige kvalitet:

  • Alle juletræer er certificeret, hvilket vil sige, at de er dykret under helt specielle krav.
  • Alle træer er personligt udvalgt blandt mange tusinde i plantagen – og kun dem, som overholder de høje krav til symmetri, farve og friskhed sælges på TreeTime.
  • Der har været personlig kontakt med ethvert juletræ mere end 40 gange i dets levetid.
  • Der sælges kun prima-træer, hvilket vil sige juletræer der er af endnu bedre kvalitet end det, de fleste kender som 1.-prioritering.

Vi anbefaler varmt, at man hopper ind på TreeTime.dk og bestiller årets juletræ, leveret til døren og afhentet igen efter jul!