Party bus med alt det sjove

Så du ønsker at komme til København, og feste på nogle af verdens bedste natklubber? Har du nogensinde hørt skrækhistorier om en ven eller nogen, de kender komme til klubben og ikke at kunne komme ind eller afvist af en af klubbens super selektiv døren personale? Det kan ske, og gør hver aften i København. Men når med deres professionelle stab af værter, ikke alene kan de få dig ind i klubber, får de dig i FIRST, Ingen ventetid, Ingen dækker, og i VIP stil!

Party bus har også jeres egen flåde af partiets busser og SUV limousiner, så du aldrig behøver at bekymre dig om at få en taxa eller hvordan du er gruppe er at komme til det næste stop for natten. De har dig dækket, hvis du er ved dig selv, blot et par eller i en gruppe, så lad os tage sig af alle detaljerne, som de transportere dig fra klub til klub, mens du slappe af og har en stor tid feste med gratis drikkevarer og møde nye fundne venner, mens deres erfarne chauffører tage sig af kørsel og deres professionelle værter tager sig af dig og resten af overnatninger detaljer.

Når du bestiller med Party Tours, vil du opleve en uforglemmelig aften i København kan du ikke finder andre steder på sådan en fantastisk pris. Deres VIP Party Bus transport tjenester er store for fødselsdage, polterabends, bachelorette parter, corporate events, Lufthavns Transport eller erfaring København natteliv og kun om alle andre, der ønsker at have en fuldt planlagt, problemfri aften.

Her kan du se et billede af deres party bus:

party bus

, du kan læse mere om party bus her, hvor du også kan bestille den til netop jeres party tur.

En fest er heller ikke en fest uden musik og dans, derfor har bussen et dansegulv som er udrustet med masser af lyseffekter og røgmaskine, samt lækker lyd, så gæsterne kan danse natten lang.