Tips til at vælge den rette indvendige dør til din bolig

Der findes rigtig mange forskellige typer indvendige døre, som du kan præge dit hus med. Når du skal ud og finde én eller flere døre til dit hus eller lejlighed, er det vigtigt, at døren passer godt ind til de forskellige rum.

Har du for eksempel en flot stue, vil en fransk dør klæde rummet, men du kan også vælge at sætte en skydedør ind. Hvis du har et eller flere rum, som du vil beskytte ekstra meget, kan du også vælge at investere i en branddør. Det er specielt populært at have en branddør, som kan forbinde dit hus med garagen, da dette vil beskytte dit hus bedre mod en brand, der ville opstå i garagen.

Døre passer til forskellige rum

Det er meget almindeligt at have den samme type dør i hele ens hjem, men du kan krydre din indretning med forskellige døre. Du kan finde et udvalg af mange flotte døre, så du selv kan designe dit hjem. Du kan for eksempel have en almindelig glat dør til værelser og toilet, det er den meget simple og almindelige dør. Du kan få glatte døre i lys og mørk farve. Hvis du gerne vil forbinde din entré med rummet, som du har op til, kan du med fordel få mere lys og få entréen til at se større ud med en dør med glas i. En skydedør er derimod meget populær til køkken og stue, der kan du altid have døren åben, så rummene er forbundet, men også have muligheden for at holde døren lukket, når det er nødvendigt, samtidig med at du sparer plads med en skydedør.

Få mere lys i huset med døre af glas

Du kan få meget mere lys i dine rum med glasdøre, og det er op til dig, hvilken type det skal være – der findes nemlig mange typer af glasdøre. Der er døre med en stor glasplade, så du har en panorama fornemmelse, og så er der døre, som har samme glasplade, men med karme af træ, som deler glasset op i det ønskede antal vinduer, du godt kunne tænke dig, som kan give dine rum et moderne og åbent look. Alt om døre og tilbehør kan du finde på Bango.dk.